Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016

Επιστροφή στην.... Αναδρομή

Μετά από μακρά απουσία (συνειδητή αποχή από συγγραφή), η επαναλειτουργία του παρόντος ιστολογίου τόσο με κατάθεση προσωπικών εμπειριών όσο και με τη διασύνδεση γεγονότων που λαμβάνουν χώρα στην παγκόσμια αγορά των λιμανιών, καθιστά επιβεβλημένη την ανάγκη αποτύπωσης των πραγματικών εξελίξεων στην παγκόσμια διαδικτυακή κοινότητα.
Με γνώμονα πάντα την ποιοτική ενημέρωση για την λιμενική βιομηχανία και την εξέλιξη στην Ελλάδα και στην παγκόσμια ναυτιλία, θα υπάρχουν αναρτήσεις με μελέτες & στοιχεία αναφοράς σε παρελθόν - παρόν που θα δρομολογούν ένα σύγχρονο μέλλον.
Στόχος είναι η διδαχή του παρελθόντος να τροχοδρομήσει την εξέλιξη (πρωτίστως με ασφάλεια) σε ένα σύγχρονο περιβάλλον.
Παράλληλα όμως δεν μπορεί να μένει σε καμιά περίπτωση εκτός καταγραφής και σχολιασμού, γεγονότα που αφορούν την ηλεκτρονική εξέλιξη.
Θα είναι ολέθριο λάθος η αγνόηση των τεχνολογικών εξελίξεων σε τομείς που αφορούν την παγκόσμια διαδικτυακή διασύνδεση. Άρα τμήμα των αναρτήσεων θα ασχοληθεί με την τάση προς την εξελισσόμενη και πολλά υποσχόμενη πληροφορική.
Τμήμα των αναρτήσεων θα έχει επίσης το ηλεκτρονικό επιχειρείν. Δεν μπορεί να αγνοηθεί η μεταστροφή της κοινωνίας στην ηλεκτρονική αγορά σε παγκόσμιο επίπεδο που ξεπερνά το 1,3 τρις ετησίως να μείνει στην αφάνεια. Στην Ελλάδα βέβαια βρίσκετε ακόμη σε πολύ χαμηλά επίπεδα, όμως όπως λέει και το αρχαίο γνωμικό "Πεδίον δόξης λαμπρόν" για όποιον ενδιαφερόμενο φιλοδοξεί να ασχοληθεί.
Με σεβασμό στους αναγνώστες πάντα, η επικοινωνία με τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να αποτυπώσουν τη δική τους εμπειρία θα γίνεται μέσω του e-mail: dimouva@gmail.com και εφόσον είναι συναφή με περιεχόμενο του ιστολογίου και όχι άστοχα παραληρήματα θα δημοσιευτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: