Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2011

Εκθαμβωτική εκδήλωση κοπή πίτας!!!!

Εκπληκτική, φαντασμαγορική και με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η εκδήλωση που οργάνωσε και διεκπεραίωσε η Ενωτική Πορεία ΟΛΠ στις 18/02/2011, στο μουσικό μεζεδοπωλείο "Το Πέρασμα"!!!

Η εκδήλωση ξεκίνησε υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, αλλά η αθρόα προσέλευση των καλεσμένων, η δίψα για μια διαφορετική βραδιά μακρυά από το καθημερινό στρες, η αστείρευτη διάθεση για διασκέδαση μεταξύ συναδέλφων, η επιθυμία να βρεθούν όλοι μαζί και να ανταλλάξουν μια χειραψία με συναδέλφους από διάφορες διευθύνσεις του ΟΛΠ, δικαίωσε πλήρως τους διοργανωτές του ανεξάρτητου συνδυασμού για το εγχείρημά τους για την ανιδιοτελή αυτή συνεστίαση.

Με έναν λιτό χαιρετισμό ξεκίνησε η βραδιά και ακολούθησε η τιμητική επιβράβευση τριών συναδέλφων που στάθηκαν επάξια απέναντι σε συντεχνίες και μικροπολιτικές βολέματος κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους στον ΟΛΠ.
Ο καθένας τους ξεχωριστά, άφησε τη δική πινελιά στον ακομμάτιστο συνδικαλισμό, οπότε ήταν ηθική μας υποχρέωση η αναγνώριση της προσφοράς τους.


Οι πρώην συνάδελφοι και τωρινοί συνταξιούχοι είναι με αλφαβητική σειρά οι:


Σφενδόνης Ιωάννης
Τριγάζης Αθανάσιος 

Τρωγάδας Θωμάς 

Στη συνέχεια έγινε το παραδοσιακό κόψιμο της πίτας.

Στον υπερτυχερό που κέρδισε το φλουρί, απονεμήθηκε πλακέτα της Ενωτικής Πορείας και το δώρο του που είναι: Εισιτήριο για δύο άτομα σε δίκλινη καμπίνα και ένα ΙΧ αυτοκίνητο με επιστροφή για  Πάτρα - Αγκόνα, προσφορά της superfast και bluestar ferries!!!

Μοιράστηκαν επίσης σε 35 άλλους τυχερούς συναδέλφους δώρα συνολικής αξίας άνω των 3.500€!!!!

Ο χορός και το τραγούδι που ακολούθησε, άφησε ενθουσιασμό και τις καλύτερες εντυπώσεις στους παρευρισκόμενους, που ήδη μας παρότρυναν να υπάρξει και άλλου τύπου εκδήλωση...

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πάνω από 200 άτομα, που αψήφισαν καιρικά φαινόμενα αλλά και έμμεση "αποθάρρυνση" .......

Λυπούμαστε που για αρκετούς συναδέλφους δεν έμεινε πρόσκληση για συμμετοχή τους λόγο μικρής δυναμικότητας της αίθουσας... (μέγιστη χωρητικότητα 210 θέσεις)
Δεσμευόμαστε την επόμενη φορά (διότι θα υπάρξει επόμενη καλώς εχόντων των πραγμάτων) να είναι μεγαλύτερη τόσο η αίθουσα όσο και η εκδήλωση ενδιαφέροντος.


Η δική μας επιβράβευση ήταν η ηθική ικανοποίηση και απόδειξη είναι το χαμόγελο ευχαρίστησης που εισπράξαμε, χαραγμένο σε όλα τα πρόσωπα...
Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν λίγο ή πολύ στην οργάνωση αυτής της εκδήλωσης...
Ευχαριστούμε και όλους τους συμμετέχοντες για την εμπιστοσύνη τους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

για ποιον χτυπαει η καμπανα...??