Τρίτη, 4 Μαΐου 2010

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΕΜΕΣΟ Ή ΑΜΕΣΟ ΦΟΡΟ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! (ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 10% ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΩΡΟΛΗΠΤΕΣ)

"Εγώ δηλώνω ξεκάθαρα ότι ΔΕΝ αποδέχομαι ΚΑΝΕΝΑ από τα μέτρα που ανακοινώθηκαν. ΚΑΝΕΝΑ. Και ας τον ψήφισα. Αφού δεν συνδυάστηκαν με καταλογισμό ευθυνών στα πολιτικά τομάρια που μας έφθασαν σε αυτό το χάλι, αφού δεν παραπέμπουν κανέναν στη δικαιοσύνη, αφού δεν συλλαμβάνεται κανένα λαμόγιο που γ…θηκε στη μάσα, άρα η μάσα συνεχίζεται, αφού εξακολουθούν οι τράπεζες να μην πληρώνουν ΤΙΠΟΤΑ, αφού οι μεγαλοβιομήχανοι συνεχίζουν το κλέψιμο και τις απολύσεις, αφού οι μεγαλοεργολάβοι συνεχίζουν να αναλαμβάνουν υπερ-υπερ-υπερτιμολογημένα έργα, αφού εξαφανίζεται η μεσαία τάξη και απομένουν οι πολύ πλούσιοι και οι πολύ φτωχοί, αφού δεν διαφαίνεται πουθενά ελπίδα, αφού αφήνουν να εννοηθεί ότι αν τα μέτρα δεν αποδώσουν τα αναμενόμενα θα παρθούν κι άλλα, αφού η γενιά των 700 ευρώ έγινε γενιά των 600 ευρώ, αφού….αφού…..αφού…..

Δεν έκλεψα ποτέ και κανέναν. Δεν συμμετείχα στο πάρτυ που έστησε η δεξιά και μας ξέσκισε, ούτε και σε κανενός άλλου κερατά. Μου κάνει εντύπωση (που λέει ο λόγος) που οι δεξιοί διαφωνούν με τα μέτρα, αλλά αν κυβέρναγε ακόμη ο μπουχέσας θα τα κατάπιναν αμάσητα. Έχουν το θράσος κάποιοι από αυτούς και γκαρίζουν ότι ο χοντρός τα “έλεγε” αλλά ο ΓΑΠ έταζε λεφτά.
Να πάει να πιάσει όλα τα αριστεροκεντροδεξιά λαμόγια και να τους κόψει πρώτα τον κώλο και μετά το λαιμό. Όσο αυτοί μένουν στο απυρόβλητο δίνεται το μύνημα και στους επόμενους ότι μπορούν να κάνουν τα ίδια.
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ.

Σχολιο του Πετρου Κ. το οποιο προσυπογραφω μεχρι την τελευταια του λεξη!"

ασημώνης λίγο απ' όλα

Σχόλιο δικό μου....

Σίγουρα η οργή για το υπερφορτωμένο σαμάρι που μας επιβάλουν έφτασε σε απροχώρητες καταστάσεις... Αρκετά ως εδώ!!! Απαίτηση όλων των υγιών σκεπτόμενων ανθρώπων είναι να καθίσει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, και οι έχοντες την ευθύνη για το χάλι που μας οδήγησαν όχι μόνο φυλακή για να περάσουν μερικά χρόνια και να κοκορεύονται ότι "πλήρωσαν" αλλά δήμευση της περιουσίας εντός και εκτός συνόρων μέχρι πέμπτης γενεάς, διαφορετικά θα δουν την οργή λαού σε πρώτο πλάνο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: