Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΑ ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΗ "ΕΛΠΙΖΟΥΝ" ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ?

"Στην συνάντηση οι εκπρόσωποι των φορέων τόνισαν ότι μέσα από την τεχνολογία της πληροφορικής μπορούν να δοθούν λύσεις ικανές να ανοίξουν τον κύκλο εργασιών των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που σήμερα είναι παγιδευμένες στη λογική της γραφειοκρατίας και των επιμέρους επιλεκτικών αναθέσεων, κάτι που άλλωστε άφησε να εννοηθεί και στην περί πελατειακής σχέσης αναφορά του ο κ. Παπανδρέου.

Η ευρύτερη περιοχή του Πειραιά με τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται γύρω από τη Ν/Ε Ζώνη ευελπιστούν σε μια ουσιαστική αλλαγή πολιτικής, ούτως ώστε η εφοπλιστική κοινότητα, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, να φέρει περισσότερα πλοία προς επισκευή στη Ζώνη η οποία τα τελευταία χρόνια βλέπει παραδοσιακούς πελάτες να κατευθύνονται σε ανταγωνιστικές Ζώνες στην άλλη πλευρά του Αιγαίου, της Μαύρης Θάλασσας και της Αδριατικής.

Στον ίδιο καμβά, οι φορείς Πειραιά βλέπουν από θετική οπτική γωνία και την έλευση της Cosco στο λιμάνι του Πειραιά εξαιτίας της ελπίδας που διατηρούν ότι η γιγαντιαία αυτή εταιρεία θα αξιοποιήσει τις δυνατότητες του λιμανιού πολλαπλώς και προς όφελος της τοπικής δικονομίας αφού, μέλλεται πολλά πλοία της λόγω της συμφωνίας με τον ΟΛΠ να καταπλέουν στο λιμάνι του Πειραιά."

ΠΗΓΗ: http://www.theseanation.gr/news/ports/en-anamoni.htm

ΜΑ ΚΑΛΑ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΦΌΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΟΤΙ Η COSCO ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΩΣ ΔΙΑΚΟΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΙΚΟ - ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΟΖΩΝΗ ΜΕ ΒΑΦΤΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ???

ΧΜΜΜ.... ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΠΑΓΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ....
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ???????


ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΔΙΟΤΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΜΑΝΙ-ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: