Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2009

Τι άλλο απέμεινε για "επανίδρυση"???

Στάχτη και κάρβουνο σε όλο τον άξονα οξυγόνου της Αθήνας!!!
Η απίστευτα καταστροφική μανία μιας εστίας φωτιάς (σημείωση: εν τη γενέσει της αρκούσε ένα απλό κατούρημα από κάνα δυο δασοφύλακες), σε συνεργασία με την πλήρη ανικανότητα φορέων που διακατέχουν εξουσία, (πρόσωπα προσφιλή και διορισμένα εντελώς "αξιοκρατικά" από την πολιτική ηγεσία του τόπου μας), κατάφεραν να μας αφήσουν ως κληρονομική παρακαταθήκη έναν τόπο τελείως κατεστραμμένο, έρμαιο στα αδηφάγα συμφέροντα μεγάλων κατασκευαστικών εταιριών.
Είναι απορίας άξιον πως μια κυβέρνηση, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, κατόρθωσε να ξεπουλήσει το Λιμάνι, την Ολυμπιακή, τις Επικοινωνίες, τον ΟΣΕ, τα Διόδια, να ξεφυτρώνουν τα σκάνδαλα το ένα πίσω από το άλλο, να καταστρέφει λόγο ανίκανων διαχειριστών το φυσικό μας πλούτο και να συνεχίζει τη διακυβέρνηση σα να μην συμβαίνει τίποτα!!!
Ευθύνες???? Κανένας???
Σε ποια χώρα ζούμε?
Κανένας πολιτικός της κυβερνητικής παράταξης δεν έχει την ευθιξία ώστε να παραδεχτεί αντρίκια: "Ρε παιδιά φτάνει πια με την κοροϊδία, αρκετά καταστρέψαμε τον τόπο, ώρα να πάμε σπίτια μας"?
Κ. Καραμανλή, τα λάθη στην πολιτική γίνονται τον πρώτο άντε το δεύτερο χρόνο...
Όταν τα λάθη επαναλαμβάνονται δεν λέγονται λάθη αλλά ανικανότητα...
Σε μια εξαγγελία σου όμως οφείλω να σου βγάλω το καπέλο...
Η περιβόητη "επανίδρυση του κράτους", πρωταρχικός και αμελητέος στόχος της κυβέρνησής σας από την πρώτη στιγμή εκλογής διεκπεραιώθηκε επιτυχώς!!!!
Μου θυμίζετε τον Νέρων και την επανίδρυση της Ρώμης αλλά εσείς ως σύγχρονος Ηγέτης δεν σταματήσατε μόνο στην Αθήνα.... Καταστρέψατε ολόκληρη την Ελλάδα με την πολιτική σας!!!
Άρα "ολοκληρώσατε" το έργο σας και είναι καιρός να μην ξανασχοληθείτε με την πολιτική...
Αρκετά τράβηξε ο τόπος και η κληρονομιά που μας άφησαν οι πρόγονοί μας.
Δεν έμεινε άλλωστε και τίποτα άλλο για επανίδρυση, τα ισοπεδώσατε όλα!!!
Εσείς μας παραδίδεται στην κυριολεξία καμμένη γη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: